Visita a centres de fertilitat del sud-est asiàtic

El Dr. Torres i la Carme han visitat diversos Centres de Fertilitat al sud-est d’Àsia.
Hi ha centres en Països emergents que ofereixen un bon nivell de qualitat en Reproducció assistida. Això és degut a que aquest centres són participats i supervisats des de països amb gran qualitat mèdica i tecnològica com ara Japó, Austràlia o Singapur

Dubtes durant l’embaràs: Canvis físics

Tens dubtes sobre els canvis que es produeixen en el teu cos durant l’embaràs? Aquí et donem alguns consells.

Blog, Maternidad|Comentarios desactivados en Dubtes durant l’embaràs: Canvis físics

Dubtes durant l’embaràs: Productes químics i medicació

Què puc prendre? Puc depilar-me? M’he de vacunar? Aquí et contestem algunes de les preguntes relacionades amb els medicaments i els productes químics.

Dubtes durant l’embaràs: Hàbits diaris

Puc fer exercici? Puc conduir? Puc treballar? Aquí et responem alguns dels dubtes principals sobre activitats de la vida diària.

Dudas durante el embarazo: Alimentación

He de seguir alguna dieta? He de prendre suplements vitamínics? Quin pes aproximat hauria d’augmentar? Aquí et resolem alguns dels principals dubtes sobre l’alimentació durant l’embaràs.

  • Permalink Gallery

    Ejercicios hipopresivos: fortalezer el suelo pélvico y la musculatura

Ejercicios hipopresivos: fortalezer el suelo pélvico y la musculatura

És important cuidar el sòl pèlvic i la musculatura abdominal per matenir una bona salut. Quan ens anem envellint la musculatura es debilita i és important enfortir-la per evitar problemes posteriors i també després del part perquè el cos torni el més aviat possible al seu estat natural.

Medidas preventivas para cándida

La cándida es un hongo que encontramos muchas veces en las infecciones vaginales y que suele ser persistente. Aquí dejamos unos cuantos consejos para evitar infecciones de este tipo.

Serotonina: Características

La serotonina es un neurotransmisor que participa en los procesos de regulación del sueño, del hambre, del deseo sexual, de la temperatura corporal y del estado anímico.

Nombres vascos y su significado

Compartimos los nombres más populares en el Pais Vasco en los últimos años y algunos nombres vascos con su equivalente en español.

El embarazo semana a semana: El inicio

¿Crees que estás embarazada? ¿Quieres saber como empieza el gran milagro de la vida? Descubre como evoluciona el embrión en sus primeras semanas.