El Dr. Pere-Joan Torres Pons

dr-torres-pons-cvMés de 30 anys d’estudi, dedicació i reconeixement científic en el camp ginecològic avalen la professionalitat del Dr. Torres, especialitzat en Reproducció Humana.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia i Ciències de l’Educació, Diplomat en Gestió Hospitalària i Especialista en Obstetrícia i Ginecologia és actualment el Director Mèdic del Centre Mèdic Dr Torres Pons SL i d’Assistència Mèdica Integral de Catalunya i Director Mèdic i Vicepresident de la Fundació Ajuda a la Maternitat i la Infància des de Catalunya. Treballa amb centres privats punters a l’Estat, com les clíniques Quiron o Teknon.

En l’àmbit social mèdic el Dr. Torres és compromissari electe, per segon mandat, al Col·legi de Metges de Barcelona. Ha estat membre durant dos mandats de la Comissió de Deontologia del Col·legi de Metges de Barcelona i del Consell Rector del Consorci Hospitalari del Maresme, essent en aquest cas representant del Consell durant el mandat. Ha estat també Patró de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró.

En quant a la seva activitat científica ha estat guardonat 2 cops per la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia amb els premis Boi i Guilera, ha obtingut diferents beques i premis, destacant la beca Agustí Pedro Pons i la Beca Gaspar de Portolà de cooperació Catalunya-Califòrnia. Membre de diferents societats mèdiques, diversos Projectes d´Investigació subvencionats pel Fondo de Investigación Sanitaria i ha realitzat més de 40 publicacions en revistes científiques, més de 10 capítols publicats en llibres de Medicina, més de 20 cursos i conferencies impartides, més de 80 comunicacions presentades a congressos mèdics i més de 150 assistències a cursos i congressos.

Podeu conèixer més sobre el Dr. de la mà de les seves pacients.

 

L’equip

carme_cv

Carme

La meva tasca principal és estar al vostre costat, sobretot en els moments que us calgui un acompanyament especial.

Sóc llicenciada en Ciències de l’Educació en la especialitat de Terapèutica. He fet el Master en Reproducció Assístida i en Psicopedagogia de l’embaràs i el part.

Posaré els meus coneixements a la vostra disposició per donar-vos suport durant el temps de tractament en temes de fertilitat  i al llarg del vostre embaràs.

És important que en  aquests moments d’incertesa tingueu un professional que us aconselli i us acompanyi de forma personalitzada.

També faig temes menys interessants com el contacte amb les Mútues i qüestions burocràtiques.

Si us cal qualsevol informació logística ja sabeu on dirigir-vos i amb molt de gust us informaré.  Si heu de fer algun suggeriment, us cal algun aclariment, m’ho podeu fer arribar.

el-dr-opina

La Carme és una dona d’una extraordinària intel·ligència emocional. Això, juntament amb la seva formació en Pedagogia i en els aspectes psicopedagògics de fertilitat i embaràs, la converteixen en la persona ideal per fer l’acompanyament en aquests moments tant importants de la vida, com són el buscar un fill i portar-lo al món. Capta com ningú els aspectes emocionals de les persones i transmet seguretat i positivitat davant els dubtes i dificultats.Té una vocació innata per a l’organització, i es preocupa sincerament pels problemes de la gent, buscant de forma decidida i constant com ajudar i solucionar els problemes.És l’ànima que cal perquè funcioni un centre com el nostre.

mar_cv

Mar

Sóc infermera de la Universitat Blanquerna de la Ramon Llull.

Normalment estic a la recepció, així que si vens segurament seré la primera cara que veuràs quan entris a la consulta.

Jo estic més centrada en el tema obstètricia, si estàs embarassada ens veurem sovint! Sobretot en els darrers temps ja que m’encarrego de realitzar les monitoritzacions fetals i, si et fem una cesària, estaré ajudant al doctor en la intervenció.

Habitualment, també estaré amb tu en cas d’intervenció en el moment de la cirurgia, així com fent el control de les cures necessàries després de la intervenció. Acostumo a realitzar el seguiment d’aquelles intervencions que requereixen d’una atenció més continuada.

Un altre lloc on em trobaràs és fent extraccions de sang, sóc especialista en venes difícils!

el-dr-opina

La Mar té una capacitat intel·lectual i un bagatge professional –ha fet substitucions de llevadora en primer nivell hospitalari i urgències d’alta complexitat- molt superior al que exigeix una consulta normal. És una experta en cardiotocografia fetal -corretges. Ha fet milers d’exploracions en les situacions més límit –patologies greus, gestacions múltiples, embarassos de molt poques setmanes, etc.S’activa especialment en els casos difícils: és la persona que crides quan ningú més ho pot resoldre. No es deixa intimidar fàcilment, tant pels problemes mèdics com de l’entorn. Té una formació àmplia. Es comunica amb altres idiomes amb molta facilitat i té una especial aptitud per entendre i relacionar-se amb persones d’altres cultures, per molt llunyanes que siguin.

elisenda_cv

Elisenda

Em dic Elisenda, sóc tècnica especialista de Laboratori Clínic i Químic. Ja fa temps que formo part de l’equip del Centre Mèdic. Em trobareu tant a la consulta de Mataró com a la de Granollers. Depèn de quan vinguis estaré amb el Dr. a la consulta o a la recepció donant-te la benvinguda i després organitzant-te les proves que et demani el Dr.

També em trobareu fent-vos qualsevol tipus d’anàlisis que us demani el Dr. I si esteu embarassades i voleu quedar-vos amb un record molt emotiu, us faré una ecografia 4D a la consulta de Granollers.

el-dr-opina

Tant per la seva formació tècnica, com pel seu caràcter organitzat i pel seu tarannà de fer les coses de forma metòdica i precisa, l’Elisenda és la col·laboradora indispensable perquè les coses més difícils es facin amb la màxima seguretat i garantia.Coneix  molt bé totes les determinacions analítiques, el procediment de les biòpsies i la metodologia de les exploracions especials, com processar les mostres, que trigaran, etc. Ha profunditzat especialment en les malalties de transmissió sexual; és una experta en el virus del Papil·loma, alguns tipus del qual poden produir càncer de cèrvix.Domina molt bé tota la tècnica de l’ecografia i té una dedicació especial per les exploracions del fetus en 4D, que donen una dimensió emotiva a la relació de la dona i la seva família amb el futur nadó abans del naixement.

Col·laboradors

 

alex

Àlex Blasco

Hola em dic Àlex! sóc Dietista-Nutricionista, diplomat per la Universitat de Vic l’any 2003 i Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la mateixa Universitat l’any 2006 així com Màster en Nutrició i Qualitat dels aliments per la Universitat de les Illes Balears l’any 2010.

Tinc experiència com a nutricionista clínic així com nutricionista en restauració col·lectiva, treballo en un hospital de tercer nivell a Barcelona.

Col·laboro amb el Dr. Torres des de l’any 2010 en la seva consulta de Granollers en el tractament dietètic de diferents patologies (obesitat, hipercolesterolèmia, diabetis…) així com en l’alimentació en les diferents etapes de la vida (embaràs, lactància, menopausa…), també et puc assessorar sobre com realitzar una alimentació saludable i equilibrada.

Visita al centre de Granollers