Des del nostre centre volem ajudar-te a que puguis aconseguir aquest fill que tant desitges.  Treballem diferents tècniques per aconseguir-ho i ens adaptem al teu cas concret per veure quin mètode és el més aconsellable en el teu cas. El nostre equip opta pel tracte personalitzat, estudiant el teu cas concret i les teves característiques específiques perquè considerem que aquesta és la millor manera de que els nostres pacients aconsegueixin ser pares.

Aquest procés es pot fer mitjançant diferents tècniques segons cada cas. Per aquelles persones que volen un tipus de mètode més natural es poden orientar cap a tècniques d’ecofertilitat. En els casos en que no es pugui optar per aquests mètodes podem realitzar tècniques més complexes com la inseminació artificial.

Aquestes tècniques es poden aplicar tant en parelles heterosexuals, parelles homosexuals de dues dones com en dones soles.

Si vols saber quines tècniques de Reproducció Assistida realitzem, pots dirigir-te a la nostra pàgina de ovodon o posar-te en contacte amb nosaltres.